Bine ai venit acasă, Teo Trandafir!

Ieri după amiază, în tăvălugul sarcinilor pe care le am la birou, am reuşit să prind o ştire care m-a bucurat maxim. Teo Trandafir s-a întors acasă! M-am bucurat, m-am bucurat sincer, şi

Ieri după amiază, în tăvălugul sarcinilor pe care le am la birou, am reuşit să prind o ştire care m-a bucurat maxim. Teo Trandafir s-a întors acasă! M-am bucurat, m-am bucurat sincer, şi m-am convins încă o dată, dacă mai era nevoie, că Dumnezeu face minuni. Realizatoarea TV, care până mai ieri era la un pas de o nenorocire, a revenit în ţară, ameliorată din punct de vedere medical, pe picioarele ei şi dornică să-şi vadă copilul. Evident că aceasta este cea mai mare bucurie a ei şi cea mai mare bucurie pentru orice femeie care este mamă.

Nu vreau să mă pun în pielea vedetei pentru că spun sigur că nu aş rezista.

Pe de altă parte, nu am putut să nu remarc profesionalismul medicilor din Austria, profesionalism demonstrat clar de puterea şi coerenţa de care a dat dovadă Teo, în intervenţia telefonică de la Happy Hour. Dacă o asculţi AICI, ai să înţelegi că acolo oamenii nu se joacă şi nu te trimit acasă decât dacă eşti clar refăcut. Este limpede că Teo Trandafir va avea nevoie de recuperare, este clar că va fi nevoie de multă muncă, consevenţă şi abţineri, însă aseară am ascultat-o pe aceeaşi Teo de pe vremea când pancreatita acută nu se instalase în organismul ei.

Să nu uităm totuşi că vorbim despre un om care a stat internat trei luni şi care a trecut prin cel puţin două intervenţii chirurgicale.

Aşadar, bine ai venit acasă Teo! Să ai sărbători fericite alături de micuţa ta!

Sărbători fericite vă urez şi vouă, dragii şi dragele mele. Pentru că luni este a doua zi de Paşte nu o sa scriu nimic aici, în concluzie ne vom reîntâlni marţi - 26 aprilie.

Paşte fericit!
Rebeca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod