Gabriela Vrânceanu-Firea din penibil în şi mai şi...

Sinceră să fiu, despre Gabriela Vrânceanu-Firea aveam o super părere. Mi se părea o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, mi se părea o femeie adevărată, o mamă şi o soţie

Sinceră să fiu, despre Gabriela Vrânceanu-Firea aveam o super părere. Mi se părea o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, mi se părea o femeie adevărată, o mamă şi o soţie perfectă. Acest mit Vrânceanu-Firea s-a zdruncinat grav în ochii mei imediat după moartea soţului, Răsvan Firea, acest bărbat după care ziarista a suferit, a plâns şi a leşinat.

Atât de tare a leşinat, că fix la nouă luni de la moartea lui s-a trezit în braţele primarului din Voluntari, Florin Pandele.

Prietenia de ani de zile dintre Răsvan Firea şi primarul sus menţionat s-a lăsat cu moştenire... cel de-al doilea i-a moştenit soţia primului. Iar "succesiunea" a durat mai puţin de 9 luni, semn că părţile s-au înţeles perfect.

Cică trebuia să aibă grijă de ea, cică trebuia să o protejeze şi să o facă fericită. Publică fiind relaţia, cei doi nu s-au mai sfiit de camerele de luat vederi. Mai mult, ziarista a profitat de funcţia pe care o are şi a mers pe la prietenii moderatori, vezi ACCES DIRECT, ca să le povestească ce bine se simte şi cât este ea de fericită.

Au urmat excursii, poze din ele ajunse... ups... la presă, blănuri, bijuterii şi mai nou, INCREDIBIL, o nouă nuntă. Cică în vară, pentru prieteni, cu 400 de invitaţi. Unde? Când? La Palatul Ştirbei, pe 16 iulie... Se anunţă festin mare...

Ceea ce a ţinut să precizeze, pentru Libertatea, viitoarea mireasă este că rochia va fi OBLIGATORIU ALBĂ: "Rochia va fi obligatoriu albă şi va fi creată de un designer român. Nu vreau să fie foarte încărcată şi să fie clasică. Pe cap voi avea o coroniţă, iar de părul făcut coc voi ataşa voalul.

Buchetul va fi făcut din lăcrămioare sau frezii, florile mele preferate. Va fi nunta promisă de anul trecut apropiaţilor, când eu şi Florin ne-am cununat civil şi religios".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod